Anita Czupryn a.czupryn@polskatimes.pl

Każdy może być artystą. W kuchni

Siostry Kopcza: Gotowanie jest kreatywne, a najpiękniejsze w nim jest to, że tu nie ma żadnych granic Fot. Autor Siostry Kopcza: Gotowanie jest kreatywne, a najpiękniejsze w nim jest to, że tu nie ma żadnych granic
Anita Czupryn a.czupryn@polskatimes.pl

Gotowanie jest kreatywne, a najpiękniejsze w nim jest to, że tu nie ma żadnych granic - mówią Anna i Aleksandra Kopcza, autorki albumu kulinarnego "Artystyczne smaki - z miłości do kuchni".

Ustaliłyście już Panie artystyczne menu na sylwestrową kolację?
Anna: Zawodowo pracujemy w gastronomii, więc sylwestra spędzimy w pracy. Uroczysty wspólny rodzinny posiłek i będzie to noworoczne śniadanie, zjemy dopiero rano, po powrocie.
Aleksandra: Nadrobimy śniadaniem. (śmiech)
Anna: W naszym domu, w każdy świąteczny dzień, a Nowy Rok jest świąteczny szczególnie, będzie rano szampan.

Pozostało jeszcze 93% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 8,90 zł miesięcznie.

    już od
    8,90
    /miesiąc
Anita Czupryn a.czupryn@polskatimes.pl

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

ekstramagazyn.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2020 Polska Press Sp. z o.o.